Carti
07-02-2024

Sulita desertului. Seria Demon Vol.2 – Peter V. Brett (recomandare)

Postat de: admin

Sulita desertului. Seria Demon Vol.2” este recomandarea noastra din categoria “Romane Fantasy”.

Odinioara erau puternici. Pe timpul Izbavitorului au invins demonii. Dar vremurile acelea, daca au existat vreodata, au apus demult. Arlen Bales a crescut intr-o lume in care cosmarurile bantuiau oamenii, facandu-i sa se ascunda ca sobolanii. A ales sa lupte si astfel a devenit salvatorul neamului sau. Numai ca acela care apare din desert si-si spune Izbavitorul nu este Arlen. Ahmann Jardir poarta coroana Izbavitorului si a fost candva prietenul lui Arlen, insa acum isi conduce marea oaste spre nord, intr-un razboi sfant impotriva ciumei demonilor… si impotriva oricui ii sta in cale. Vechile aliante sunt puse la incercare, cele noi sunt masluite si o noua specie de demoni trece neobservata…

demon2

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Hideaway. Seria Devil's Night Vol.2 - Penelope Douglas (recomandare)
Razboiul la lumina zilei. Seria Demon Vol.3 - Peter V. Brett (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)