Carti
24-06-2024

Surorile – Claire Douglas (recomandare)

Postat de: admin

   “Surorile – Claire Douglas” este recomandarea noastra din categoria “Literatura engleza”.

• Autoarea bestsellerelor Cuplul de la nr.9 si Fetele disparute.

Dupa un accident tragic, inca suferind dupa moartea surorii ei gemene, Abi incearca sa-si ia viata de la capat mutandu-se la Bath. Dar cand ii intalneste pe gemenii Bea si Ben, se lasa atrasa rapid in cercul lor privilegiat si in buna masura nelinistitor.

In timp ce Abi se straduieste sa tina pasul cu exigentele capriciosilor sai prieteni, incep sa se petreaca lucruri tot mai stranii: ii dispar scrisori pretioase, iar in camera ii sunt lasate mesaje de amenintare. O fi opera frumoasei si nestatornicei Bea? Sau Abi e cea care ar face orice ca sa-i atraga atentia?

Claustrofob si imprevizibil. – Marie Claire

Da dependenta. – The Sun

Cu o intriga vibrand de anxietate si frictiuni, Surorile ii tine pe cititori cu sufletul la gura pana la final… Un roman psihologic de debut extrem de palpitant. – Shelf Awareness

Tensiunea mocneste in fiecare pagina… o lectura care creeaza dependenta si care nu va va ingadui nici o clipa de liniste. – The Sun

Surorile - Claire Douglas

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Secretele pe care le-am lasat in urma - Soraya M. Lane (recomandare)
Umbre - Jon Fosse (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)