Carti
09-02-2024

Twisted Hate. Inamici cu beneficii – Ana Huang (recomandare)

Postat de: admin

   “Twisted Hate. Inamici cu beneficii” este recomandarea noastra din categoria “Romane de dragoste”.

Superb si arogant, Josh Chen se pregateste sa devina medic. Pana acum, n-a intalnit nicio fata care sa-i reziste – cu exceptia afurisitei de Jules Ambrose. Inca de cand s-au cunoscut, frumoasa roscata i-a fost ca un ghimpe in coasta, dar in acelasi timp Jules il obsedeaza asa cum nimeni alta n-a reusit. Cand antipatia dintre ei pur si simplu “explodeaza”, avand drept rezultat o noapte memorabila, Josh ii propune o solutie care – spera el – il va ajuta sa uite de obsesia care-l macina: un aranjament de tip “inamici cu beneficii”, cu reguli simple.
Fara gelozie.
Fara obligatii.
Si e absolut exclus sa se indragosteasca unul de celalalt.

Sociabila si ambitioasa, Jules Ambrose obisnuia sa petreaca in facultate, insa acum se concentreaza asupra unui singur scop: sa treaca examenul de admitere in barou. Ultimul lucru care-i trebuie este sa se incurce cu un doctor extrem de nesuferit… indiferent cat de aratos e acesta. Dar, cu cat il cunoaste mai bine, cu atat mai mult isi da seama ca exista lucruri nebanuite in legatura cu cel pe care l-a urat atata vreme.

Fratele celei mai bune prietene a lui Jules.

Dusmanul ei numarul unu.

Si singura ei speranta de salvare.

 Twisted Hate. Inamici cu beneficii - Ana Huang

Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Dincolo de sarma ghimpata - James D. Shipman (recomandare)
Hideaway. Seria Devil's Night Vol.2 - Penelope Douglas (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)