Carti
27-01-2021

Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare)

Postat de: admin

   Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl” este recomandarea noastra care vine din categoria “Psihologie Practica”, o carte vanduta in peste 500.000 de exemplare in Germania si tradusa in peste 20 de limbi.

   Ati fi surpinsi sa aflati ca atunci cand doi adulti se cearta, de fapt se cearta copiii din ei si ca problemele legate de increderea in sine se leaga foarte mult de experientele traite in copilarie? Stefanie Stahl ne invata cum sa ne impacam cu copilul interior si astfel sa fim mai impacati, mai linistiti si sa avem o viata mai echilibrata. Daca doriti sa cumparati cartea, o puteti face AICI!

Vindecarea copilului interior - Stefanie Stahl

     Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Anotimpuri diferite - Stephen King (recomandare)
Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana - Clasa 8 - Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)