Produse la reduceri
08-08-2017

4-IN-1 Sterilizator electric Philips-AVENT SCF286/03 de la eMAG

Postat de: admin

   Cu sterilizatorul electric Philips-AVENT SCF286/03 puteti fi siguri ca aveti parte de cea mai buna calitate la un pret avantajos. Datorita dimensiunii sale reglabile, acest sterilizator se potriveste perfect articolelor pe care doriti sa le sterilizati. Odata finalizata sterilizarea, dispozitivul se va opri automat, asigurand o siguranta sporita si un consum mai mic de energie. Afisajul avansat va mentine informat pe parcursul ciclului de sterilizare si va anunta cand biberoanele s-au racit.
    Functionalitatea 4 in 1 va ofera posibilitatea de a steriliza suzete, biberoane de mai multe dimensiuni, pompe pentru san, farfurii si tacamuri. Sterilizatorul a fost conceput sa fie compatibil atat cu biberoanele cu gatul larg, cat si cu cele cu gatul ingust. Biberoanele si accesoriile dumneavoastra vor fi sterilizate in doar 6 minute. Philips-AVENT SCF286/03 utilizeaza metoda sterilizarii cu abur, care este rapida, usoara si eficienta, fara a se folosi substante chimice.

4-in-1-sterilizator-electric-philips-avent-scf286-03-2

Va recomandam si alte modele de sterilizatoare biberoane la super preturi:

- Sterilizator cu aburi Laica BC1005 pentru biberoane;

- Sterilizator U-GROW pentru 6 biberoane;

- Sterilizator pentru microunde Philips-AVENT SCF281/02.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter de la eMAG
Blender Bosch MMBM7G2M de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)