Produse la reduceri
03-04-2017

Acumulator extern Romoss Polymos 20000 mAh de la eMAG

Postat de: admin

   Acumulatorul extern Romoss Polymos este un produs de calitate, cu un pret accesibil, care iti poate fi util pentru incarcari multiple. Acesta este dotat cu Dual USB, Port USB de incarcare rapida pentru iPhone, iPad, Samsung, HTC, Huawei, sau alte telefoane si tablete. Pentru incarcarea bateriilor externe este recomandat sa folositi incarcatoarele USB de retea ale dispozitivelor dvs, telefon, tableta, etc. Este confectionat din Celule Li-Polymer, are o greutate de 445 g si capacitate de 20000 mAh.
   Este rezistent, cu finisaje de calitate, are incarcare duala si sincronizata si se poate chiar adapta la un mic panou solar. Se opreste singur cand incarcarea a ajuns la final,este simplu si folositor, funcitoneaza fara probleme si ca sa beneficiati de incarcare rapida alimentatorul trebuie sa furnizeze 5V si 2,1A. Nu folositi alte cabluri USB pentru incarcare, incarcarea se face cel mai bine cu cablul furnizat impreuna cu bateria, cablul este marcat special cu inscriptia ROMOSS.

Acumulator extern Romoss Polymos 20000 mAh 2

Va recomandam si alte modele de acumulatori externi la super preturi:

- Acumulator extern A+, 10500 mAh, Alb;

- Acumulator extern ASUS ZenPower, 10050 mAh, Silver;

- Acumulator extern E-BODA Power 200, 6000 mAh, 2.1 A, 2 x USB, Alb.

Perna Adormo Essential Memory de la eMAG
Aparat Epilare Definitiva Cu Lumina Pulsanta IPL HEE HR Mini de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)