Produse la reduceri
12-07-2017

Acvariu Diversa 40 Curb Negru 25 L de la eMAG

Postat de: admin

    Daca esti in cautarea unui acvariu rezistent, de calitate, cu un pret avantajos, acvariul Diversa 40 este o buna alegere. Acesta ofera o solutie simpla si totodata profesionala de amenajare a unui habitat pitoresc. Acvariul este dotat cu un capac de plastic modern si rezistent care include un tub fluorescent de 11 W si cu filtru intern.
   Produsul este prevazut cu un incalzitor de 25 W cu termostat, cu termometru si cu un bec de 11 W. Diversa 40 este folosit pentru pesti si vine impreuna cu minciog, iar sticla are o grosime de 3 mm. Dimensiunile sunt de: 40 x 25 x 25 cm, volumul este de 25 l si forma este ovala. Acvariul se goleste foarte simplu, se curata si se poate intretine foarte usor si se poate muta fara probleme.

acvariu-diversa-40-curb-negru-25-l-2

Va recomandam si alte modele de acvarii si terarii la super preturi:

- Bazin pentru Testoase, Imac Virgola, 40x27x9 cm;

- Acvariu Aquael Leddy 60;

- Acvariu bol Tetra Betta Ring, 1.8 L.

Mitraliera de jucarie Nerf Modulus Reacon MK.II de la eMAG
Suzete Philips-AVENT SCF180/23 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)