Produse la reduceri
02-07-2017

Alarma auto RoGroup de la eMAG

Postat de: admin

   Daca aveti masina inseamna ca stiti cat de important este sa o stiti in siguranta si sa nu va faceti griji in legatura cu spargerile. Alarma auto RoGroup este o alegere foarte buna, cu un pret avantajos si o calitate inalta. Sistemul este dotat cu unitate centrala cu senzor de soc incorporat si 2 telecomenzi cu 4 butoane. In plus veti avea LED indicator de stare, buton resetare si releu imobilizare motor.
   Sirena alarmei are 6 tonuri, iar cablurile de interconectare sunt mufate si prevazute cu sigurante fuzibile. Cele mai importante functii sunt armare dezarmare silentioasa din telecomanda si cautarea masinii in parcare. Sistemul este prevazut cu armare/dezarmare din telecomanda si peste un milion de combinatii de coduri. Pentru o mai buna siguranta veti putea folosi functia anti-jefuire activata din telecomanda si blocarea automata a usilor dupa pornirea motorului.

alarma-auto-rogroup-2

Va recomandam si alte modele de alarme auto la super preturi:

- Modul inchidere centralizata Universal, cu 2 telecomenzi cu functie de deschidere portbagaj, Model Briceag VW;

- Alarma auto PNI Escort Start 360 cu pager si pornire motor de la distanta;

- Senzori parcare Car Vision, 4 senzori spate, Negru mat.

Bratara fitness Xiaomi Mi Band Fitness Monitor de la eMAG
Router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)