Produse la reduceri
01-04-2017

Mousepad gaming Razer Goliathus Control Fissure Edition de la eMAG

Postat de: admin

   Un mousepad bun inseamna protejarea biroului, o folosire mult mai simpla a mouse-ului si obtinerea rezultatelor dorite. Mousepadul pentru gaming Razer Goliathus Control Fissure Edition este ceea ca cauti daca iti doresti un produs de calitate.
Materialul din care este realizat minimizeaza oboseala mainii si a incheieturii pe perioadele lungi de joc si folosire. Razer Goliathus vine in patru dimensiuni diferite astfel incat il puteti folosi pe orice suprafata indiferent de cat spatiu detineti. Designul este unul special, ultra modern, invelisul este textil, fara textura glossy.

   Razer Goliathus Control are o suprafata ce ofera frecarea necesara pentru miscarile mouse-ului dumneavoastra gaming pentru o acuratete precisa in joc. Daca folositi un mouse cu senzor laser sau optic si indiferent de DPI-ul setat, Razer Goliathus ofera un bun control in joc. Dimensiunile sunt de 294x920x3 mm, aspectul este deosebit, baza cauciucata si pretul foarte bun.

Mousepad gaming Razer Goliathus Control Fissure Edition 2

Va recomandam si alte modele de mousepad la super preturi:

- Mousepad Serioux MSP01, Cat and Ball of Yarn, 250x200x3 mm;

- Mouse Pad Trust BigFoot, Albastru;

- Mousepad Gaming A+ MP1, Negru.

Set de role cu casca si protectii pentru incepatori Action Basic 27-30 de la eMAG
Set cuier cu pantofar bambus Kring de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)