Produse la reduceri
21-01-2017

Apa de Parfum Carolina Herrera Good Girl de la eMAG

Postat de: admin

   Se spune ca parfumul este o emotie lichida, un invelis pe care il porti oriunde, oricand. Daca iti doresti ca fiecare aparitie sa fie unica, trebuia sa iti adaugi in colectie apa de parfum Carolina Herrera Good Girl.
   Este un parfum deosebit, divin si misterios, datorita notelor complexe si elegante. Categoria olfactiva a parfumului este orientala-florala, cantitatea este de 80 ml, iar designul este fascinant si feminin. Orice femeie care se respecta trebuie sa aiba acest parfum de cea mai buna calitate, persistent si senzual.
   Notele de varf sunt migdale si cafea, notele de mijloc sunt iasomie sambac si tuberoza, iar notele de baza sunt boabe de tonka si cacao. Tuberoza si iasomia ofera parfumului culoare si independenta, iar semintele de tonka si cacao reprezinta partea intunecata si misterioasa. Parfumurile Carolina Herrera au fost mereu deosebite si veritabile, demonstrand faptul ca o femeie fara parfum nu are personalitate.

Apa de Parfum Carolina Herrera Good Girl-2

Va recomandam si alte parfumuri de dama la preturi foarte bune:

- Apa de Toaleta Guess Seductive, Femei, 75ml;

- Apa de Parfum Chopard Wish, Femei, 75ml;

- Apa de Toaleta Guess Girl, Femei, 100ml.

Imprimanta Laser HP laserjet pro M102A mono de la eMAG
Cafetiera Russel Hobbs Legacy Black 20684-56 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)