Produse la reduceri
06-02-2018

Aparat abdomene TECHFIT AB Multi Crunch de la eMAG

Postat de: admin

   Daca doriti sa efectuati exercitii fizice in confortul propriului camin si sinteti in cautarea unui aparat care sa va ajute sa faceti acest lucru si care sa va ajte de asemenea sa obtineti rezultatele dorite, va recomandam aparatul de abdomene TECHFIT AB Multi Crunch de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest aparat reprezinta solutia ideala pentru un antrenament complex, rapid si eficient in confortul propriului camin. Veti putea lucra muschii abdominali, muschii spatelui si ai umerilor, solicitand in acest timp si bicepsii si tricepsii. Antreneaza intens 6 grupe musculare: abdomenul superior si inferior, muschii oblici, muschii spatelui, biceps, triceps si umerii si puteti executa o gama larga de exercitii: abdomene, pulsari, presa abdominala, bicicleta, rasuciri, flotari, antrenamente cu benzi elastice pentru bicepsi, piept+umeri, bicepsi+umeri, piept+triceps, piept+brate.

aparat-abdomene-techfit-ab-multi-crunch-2

Va recomandam si alte modele de aparate si banci abdomene la super preturi:

- Banca abdomene Kondition HEB-2600;

- Aparat fitness AB Dual trainer Kondition cu computer, Portocaliu;

- Banca de inversie inSPORTline inverso Profi.

Betoniera Honest EPTO 700W 160l de la eMAG
Baterie externa QI Powerbank 10000mAh Incarcare Wireless Qi de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)