Produse la reduceri
22-07-2017

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN Inverter 12000 BTU de la eMAG

Postat de: admin

Daca doriti sa scapati de caldura deranjata a verii sau sa incalziti o camera in toiul iernii pe geruri naprasnice veti avea nevoie cu siguranta de un aparat de aer conditionat. Va recomandam aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN Inverter 12000 BTU de la eMAG, eficienta energetica racire Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus.

   Veti avea parte de temperatura optima pe care o doriti si nu trebuie sa va faceti griji in privinta costurilor, fie ca doriti sa raciti sau sa incalziti o camera cu ajutorul sistemului de tip Inverter. Fiind dotat cu functii extrem de utile ca Sleep mode, 24 timer sau Turbo mode, aerul conditionat Star-Light ACM-12BIN va uimi inca de la prima pornire, prin controlul sporit asupra timpului si al intensitatii de operare. Nu trebuie sa va faceti griji de calitatea aerului introdus in camera, deoarece acest aparat de aer conditionat este echipat cu filtru de particule de ultima generatie.

aparat-de-aer-conditionat-star-light-acm-12bin-inverter-12000-btu-2

Va recomandam si alte modele de aparate de aer conditionat la super preturi:

- Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb;

- Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare;

- Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer. Furtun evacuare si accesorii instalare incluse.

Joc de indemanare Terra Pill Verde de la eMAG
Rucsac munte Maramont Circus 65+5 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)