Produse la reduceri
07-11-2017

Aparat de aerosoli 3A Turboneb de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand suferiti de anumite deficiente respiratorii, astm sau bronsite cronice, un aparat de aerosoli va poate pune din nou pe picioare si va poate ajuta sa va recapatati o respiratie corecta, de aceea va recomandam aparatul de aerosoli 3A Turboneb de la eMAG, acum la un super pret.

    Cu ajutorul aparatului cu aerosoli veti putea sa tratati diferite afectiuni respiratorii, acest aparat va permite sa generati particule de aerosoli care impreuna cu particulele medicamentoase vor patrunde foarte usor in plamani si va vor garanta cel mai bun rezultat al tratamentului. Acest model are dimensiuni reduse si o forma de broscuta, ceea ce il face atractiv pentru copii (poate fi folosit si de adulti), dar se asemenea are un compresor puternic si silentios. Tehnologia “Fasterjet” are functia de a asigura livrarea intregii cantitati de medicament, reducandu-se astfel pierderile de medicatie in timpul expiratiei.

aparat-de-aerosoli-3a-turboneb

Va recomandam si alte modele de aparate aerosoli copii la super preturi:

- Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, Silentios;

- Aparat de aerosoli Scian RedLine NB-220C, particule variabile 3,4; 4 si 5 μm, masca nou nascuti si masca medie rotativa, Alb;

- Nebulizator OMRON C28 Plus cu compresor.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN15212 de la eMAG
Bicicleta Electrica pentru Seniori FYSIC de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)