Produse la reduceri
21-11-2017

Aparat de masaj shiatsu gat si umeri Daga MC 2000 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca diferite dureri iti dau batai de cap, poti folosi un aparat de masaj pentru atenuarea afectiunilor sau pentru a relaxa muschii tensionati. Aparatul de masaj shiatsu gat si umeri Daga MC 2000 este un aparat de masaj care are in interior 2 zone de masaj profund Shiatsu cu efecte profunde de relaxare a gatului si spatelui cu 4 puncte de masaj cu miscare circulara bidirectionala. Dispozitivul se poate folosi oriunde si oricand la birou sau acasa pentru a va revigora si relaxa dupa o zi de munca.

   Aparatul are 2 zone de caldura in infrarosu, functie de Auto-off dupa 10 min si comanda pe brat. Pentru a-l folosi, conectati dispozitivul la priza, actionati butonul de pornire si sprijiniti zona ce doriti s-o masati de cele doua zone de masaj aflate in miscare. Aparatul este conceput pentru o aplicare facila in jurul gatului si are puternic rol curativ, profilactic, vindecator, protector pentru sanatate. Pentru reglarea profunzimii masajului aparatul are un sistem de sprijin al bratelor, iar doua functii foarte importante sunt cea de masare si cea de incalzire a zonei de aplicare.

aparat-de-masaj-shiatsu-gat-si-umeri-daga-mc-2000-2

Va recomandam si alte modele de aparate de masaj la super preturi:

- Aparat de masaj cu electrostimulare Omron E4 Profesional, 2 electrozi, 12 programe, intensitate reglabila, Afisaj Lcd, Alb;

- Aparat pentru masaj anticelulitic Relax & Tone 2 Autentic premier;

- Aparat masaj anticelulitic Beper 40.946, 25W, 4 capete interschimbabile, Alb/Verde.

Bara tractiuni si abdomene Sportmann de la eMAG
Aspirator Auto TURBO 2 in 1 Umed si Uscat fara sac de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)