Produse la reduceri
05-02-2017

Aparat de tuns Philips HC7460/15 de la eMAG

Postat de: admin

   Iti doresti o freza noua, o tunsoare in trend si ai nevoie de cel mai bun aparat de tuns? Cu aparatul Philips HC7460/15 poti avea tot ce iti doresti, la un pret foarte bun. Aparatul are 3 piepteni de distantiere, lame din otel inoxidabil si functie de autoascutire. Este dotat cu piepteni motorizati, un element de taiere de inalta performanta si un sistem motorizat pentru setarea lungimii. Cu ajutorul butoanelor de control poti selecta cu precizie si bloca lungimea pe care o doresti cu mai mult de 60 setari de lungime.
   Pentru parul des ai functia Turbo care amplifica automat viteza, iar capul de radere inovator este conceput sa tunda parul de doua ori mai rapid. Datorita tehnologiei avansate DualCut, capul de radere cu ascutire dubla se combina cu un nivel redus de frecare. Aparatul de tuns nu are fir si bateria cu litiu-ion asigura pana la 120 minute de putere. Achizitionand acest aparat de tuns te vei bucura de o calitate exceptionala, dar si de rezultate rapide la tine acasa.

Aparat de tuns Philips HC7460-15 2

Va recomandam si alte modele de aparate de tuns la super preturi:

- Aparat de tuns Rowenta TN9000, Wet & Dry, Lame din titanium, 3 capete, 2 piepteni ajustabili, Stand incarcare & depozitare, Negru;

- Aparat de tuns Remington HC5018 Apprentice, Lame Otel, Sistem auto-ascutire, Alimentare la retea, 3-18 mm, Negru/Rosu;

- Aparat de tuns BaByliss I-Pro45 E960E, Acumulator, LED, 3-25 mm, 6 Trepte, Negru.

Drona Parrot Airborne Cargo Travis de la eMAG
Statie de calcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)