Produse la reduceri
13-04-2017

Aparat de vidat FoodSaver FFS004X-01 de la eMAG

Postat de: admin

   Alimentele pot fi depozitate in congelator, frigider sau dulapuri si se pot pastra foarte bine mai mult timp datorita aparatelor de vidat. Aparatul de vidat FoodSaver FFS004X-01 este foarte util, are o treapta de viteza si este dotat cu indicator luminos. Cele trei functii ale aparatului sunt sigilarea, vidarea uscata si vidarea umeda, pe care le indeplineste rapid si eficient. Datorita aparatului de ambalare in vid, FoodSaver FFS004X, puteti pastra prospetimea alimentelelor de pana la 5 ori mai mult timp fata de metodele traditionale de conservare. Cu ajutorul acestui aparat, nu risipiti alimentele si in acelasi timp faceti economie de bani si timp.
   Design-ul compact si elegant al FoodSaver FFS004X permite depozitarea pe verticala, economisind astfel spatiu de stocare in orice bucatarie, indiferent de dimensiunea ei. Aparatul inlatura aerul si previne ca alimentele sa vina in contact cu acesta, evitandu-se astfel deshidratarea si pierderea aromelor. Pentru pastrarea mai mult timp a prospetimii alimentelor in caserole sau a calitatii vinului si uleiului dupa deschiderea sticlelor, puteti folosi furtunul de vidare compatibil cu toate accesoriile FoodSaver. Aparatul este dotat cu o tava de picurare, care colecteaza excesul de umiditate, lichide si mici resturi ce apar in timpul vidarii alimentelor.

Aparat de vidat FoodSaver FFS004X-01 2

Va recomandam si alte modele de aparate de vidat la super preturi:

- Aparat de vidat Gorenje VS110W, 110 W, Alb;

- Role pentru vidarea alimentelor Laica VT3509, 28 x 600 cm;

- Aparat de vidat Laica VT3113, Gri.

Incalzitor apa instant Star-Light TPS31N0 de la eMAG
Banca gradina Burgund finisaj Steingrau de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Libertatea de depresie – Radu Paraschivescu (recomandare) Aurul pisicii – Ioana Parvulescu (recomandare) Ochii Monei – Thomas Schlesser (recomandare) Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare)