Produse la reduceri
13-05-2018

Aparat fitness pentru vaslit ieftin Kondition HRM-6800 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui aparat fitness ieftin care sa va ajute in eforturile dumneavoastra de a slabi sau de a va mentine o conditie fizica foarte buna, va recomandam aparatul fitness pentru vaslit Kondition HRM-6800 de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest aparat fitness pentru vaslit se poate monta foarte usor in confortul caminului dumneavoastra si va va oferi antrenamente asemanatoare cu cele obtinute la canotaj. Este destinat persoanelor cu greutatea de pana la 100 de kg, este prevazut cu 3 trepte de rezistenta, franare electronica si poate fi folosit atat de incepatori, cat si de avansati. Acest aparat de vaslit va va ajuta sa lucrati toate grupele de muschi si sa obtineti o musculatura de invidiat, beneficiul principal este pentru spate si articulatii deoarece canotajul amelioreaza durerile din aceste zone.

aparat-fitness-pentru-vaslit-kondition-hrm-6800-2

Va recomandam si alte modele de aparate de vaslit la super preturi:

- Aparat de vaslit TECHFIT RW-300. Greutate volanta: 3 kg, Greutate maxima suportata: 100 kg;

- Aparat vaslit Techfit RW200;

- Aparat de vaslit FD Hybar Apollo.

Banda de alergare electrica ieftina Techfit 4RUN de la eMAG
Motocultor ieftin O-Mac Prorun PT-750A cu roti 7CP 90 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare) La inaltime – Liz Tomforde (recomandare) Tatuatorul de la Auschwitz – Heather Morris (recomandare)