Produse la reduceri
04-07-2017

Aparat foto digital Canon PowerShot SX420 IS 20MP de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti pasionat de fotografie sau doar doriti un aparat foto cu ajutorul caruia sa pastrati vii amintirile dumneavoastra, va recomandam aparatul foto digital Canon PowerShot SX420 IS 20MP de la eMAG. Veti putea captura imagini uimitoare si filme HD cu aceasta minicamera bridge pentru intreaga familie, care include un zoom 42x puternic, modul Inteligent automat, Wi-Fi si moduri creative si distractive intr-o carcasa compacta.

   Cel mai usor mod de a folosi acest aparat foto digital este in modul Auto, nu trebuie decat sa incadrati imaginea, iar aparatul permite modului Inteligent automat sa preia controlul si sa aleaga setarile perfecte ale camerei in locul dumneavoastra. Veti putea apropia detaliile aflata la distanta cu ajutorul zoom-ului de 42x, iar filmele se pot realiza in format HD (720p). Puteti partaja fotografiile sau filmele direct de pe aparat, puteti realiza copii de rezerva ale imaginilor noi pe servicii de tip cloud si surprindeti fotografii de grup superbe cu fotografiere prin wireless de la distanta de pe dispozitivul dumneavoastra inteligent.

aparat-foto-digital-canon-powershot-sx420-is-20mp-2

Va recomandam si alte modele de aparate foto compacte la super preturi:

- Camera foto instant Fujifilm Instax mini 8 roz;

- Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-HX300, 20MP, Black;

- Aparat foto digital Nikon COOLPIX A10, 16.1MP Negru + Card SD 4 GB + Husa + Incarcator cu 2 acumulatori.

Detector de alcool profesional PNI AT8060 de la eMAG
Aparat Ultrasonic Performant M234 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Libertatea de depresie – Radu Paraschivescu (recomandare) Aurul pisicii – Ioana Parvulescu (recomandare) Ochii Monei – Thomas Schlesser (recomandare) Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare)