Produse la reduceri
12-11-2017

Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade Pro QP6520/20 de la eMAG

Postat de: admin

    Barbieritul poate reprezenta pentru unii barbati o adevarata provocare pentru ca de multe ori din cauza aparatului folosit, apar iritatii si nu obtineti mereu rezultatele dorite, insa acum puteti rezolva acest aspect cu ajutorul aparatului hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade Pro QP6520/20 de la eMAG, acum la un super pret.

    Cu acest aparat puteti tunde, contura sau rade barba, indiferent de lungimea firului de par. Puteti tunde barba cu ajutorul pieptanului cu lungime intre 5 si 9 mm, puteti contura barba cu lama cu tais dublu si va puteti barbieri cu ajutorul sistemului OneBlade care nu vine in contact cu pielea. Acest aparat urmareste fidel toate contururile fetei, are o automonie generoasa de pana la 90 de minute dupa o incarcare de 1 ora si se poate curata foarte usor sub jetul de apa.

aparat-hibrid-de-barbierit-si-tuns-barba-philips-oneblade-pro-qp6520-20-2

Va recomandam si alte modele de aparate de ras electrice la super preturi:

- Aparat de ras Philips S5420/06, Lame Multiprecision, Wet&Dry, LED, Acumulator, 3 capete, Rotire in 5 directii, Trimmer, Negru;

- Aparat de ras Braun Series 9 9290CC, 5 elemente de ras, Statie Clean&Charge, Tehnologie SyncroSonic, Wet&Dry, Argintiu premium;

- Kit de ingrijire multifunctional Braun MGK3020 6-in-1, 4 piepteni, 13 lungimi, atasament par urechi si nas, Negru.

Lacoste Ceas negru cu functii multiple Tonga de la eMAG
Raft pentru incaltaminte Practic HomeWork de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)