Produse la reduceri
23-03-2017

Aplica Disney Princess Philips de la eMAG

Postat de: admin

   Camera copilului trebuie sa fie o incapere decorata cat mai creativ si mai frumos, iar corpurile de iluminat au si ele un rol bine definit. Aplica Disney Princess Philips creeaza un mediu linistit, intim si luminos, este roz deschis si se poate monta atat pe tavan cat si pe perete. Functioneaza cu leduri, este rotunda, are un stil modern si ofera o lumina alba si calda. Aplica are o aprindere instantanee si permite o generare optima a luminii, aducand culori vii in casa dumneavoastra.
   Lampa este conceputa pentru a fi sigura pentru copilul dumneavoastra: este rece la atingere, robusta si foloseste vopsea nontoxica. Raportul pret/calitate este foarte bun, designul este interesant si atragator, iar rezistenta sporita. Tehnologia cu LED-uri integrata in aceasta lampa este o solutie dezvoltata in mod unic de catre Philips avand ca si scop crearea unei atmosfere deosebite in camera copilului. Puterea becului este de 0.3 W, alimentarea se face cu ajutorul unei baterii, iar desenele cu personaje Disney vor fi pe placul celor mici.

Aplica Disney Princess Philips 2

Va recomandam si alte modele de aplice si plafoniere la super preturi:

- Plafoniera Star-Light E27, 3x60W, cafeniu;

- Aplica exterior varf jos Massive Munchen 1x100W, Negru;

- Panou LED SilverCloud H-Light 1260 58W 88lm/w 600×1200 de interior incastrat alb rece.

Covor Mamluk 200 x 285 cm polipropilena de la eMAG
ATV CF Moto X8 CForce 800 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)