Produse la reduceri
08-04-2017

Aspirator auto Black&Decker NV1210AV de la eMAG

Postat de: admin

   O masina curata este “oglinda” oricarui sofer, iar pentru a mentine masina intr-o stare foarte buna din punct de vedere igienic, veti avea nevoie de un aspirator auto. Va recomandam aspiratorul auto Black&Decker NV1210AV de la eMAG, un aspirator extrem de eficient si usor de folosit, cu alimentare prin bricheta auto (priza de 12 V).

   Acest model are un sistem de filtrare in doua etape, este dotat cu o perie pentru spatii inguste pentru a putea aspira praful din orice colt greu accesibil al masinii, are un model ergonomic ceea ce il face usor de manevrat si de asemenea un cablu de alimentare cu o lungime de 5 metri pentru o flexibilitate mare. Puterea acestui aparat este de 12.5 W si o capacitate de colectare a prafului de 370 ml.

Aspirator auto Black&Decker NV1210AV

Va recomandam si alte modele de aspiratoare auto la super preturi:

- Aspirator auto Black&Decker PV1200AV, cap pivotant, 12V;

- Miniaspirator auto Black&Decker ADV1220, 12V, 700ml, include 1 perie, 2 duze, tub flexibil, husa;

- Miniaspirator auto Black&Decker PAV1205, Dustbuster Cyclonic Action 12v, sistem filtrare dubla actiune, cablu 5m + 2 perii.

Set aspirator geam Leifheit de la eMAG
Uscator de par Philips Essential Care BHD002/00 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)