Produse la reduceri
29-03-2017

Aspirator cu sac Star-Light ASTY-1420W de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand faceti curatenie aveti nevoie de anumite “ajutoare” care sa va faca munca mult mai usoara, iar unul dintre aceste “ajutoare” o reprezinta aspiratorul. Noi va recomandam aspirator cu sac Star-Light ASTY-1420W de la eMAG, cu o capacitate de colectare a prafului de 2.0 l, tub telescopic, putere 1400 W, sac textil.

    Cu o putere de aspirare de 270W, veti reusi sa trageti si cele mai fine particule de praf din covoare. Acest aspirator face parte din Clasa A(de curatare a suprafetelor dure), ceea ce-i permite sa curete eficient cu usurinta gresia sau parchetul. Lungimea cablului va permite sa aspirati pana la 7m² fara a fi nevoiti sa schimbati priza. Sacul textil poate fi golit si reutilizat, nu va fi nevoie sa cautati saci noi ca in cazul sacilor de unica folosinta, iar aspiratorul are un indicator luminos care va anunta cand sacul este plin si trebuie golit. Are o greutate de 4.3 Kg si dimensiuni foarte reduse, ceea ce il face foarte usor de depozitat.

Aspirator cu sac Star-Light ASTY-1420W 2

Va recomandam si alte modele de aspiratoare la super preturi:

- Aspirator vertical Dirt Devil Joker M696, 14.4V, 0.5l, Negru;

- Aspirator fara sac Star-Light ACTY-1018G, 1.8 l, Tub telescopic, 1000 W, Filtru HEPA, Gri/Orange;

- Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607, 17 W, 0.27 l, 60 min, Acumulator, Negru.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ de la eMAG
Casti audio cu banda Sony MDRV55 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)