Produse la reduceri
06-05-2018

Aspirator de curatat cu aburi 3 in 1 Concept CP3000 de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand faceti curatenie in casa si ajungeti la capitolul aspirat, cu siguranta va doriti sa faceti acest lucru in cel mai scurt timp si de asemenea sa obtineti rezultate remarcabile, de aceea noi va recomandam aspiratorul de curatat cu aburi 3 in 1 Concept CP3000 de la eMAG, acum la un super pret.

     Acest aspirator are o putere de 1600W si poate sa aspire sau sa aspire si sa spele podeaua in acelasi timp, astfel ajutandu-va sa economisti resurse si foarte mult timp. Daca doriti sa curatati podeaua cu aburi trebuuie doar sa umpleti rezervorul de 730 ml cu apa, sa atasati laveta de partea inferioara a aparatului, sa asteptati 30 de secunde pentru ca apa sa se incalzeasca si sunteti gata de actiune. Recipientul de praf are o capacitate de 1000 ml si se poate curata foarte usor. Acest model este dotat cu o caseta pentru filtru de apa, filtru care ajuta ca aburul care se produce sa nu contina calcar, chiar daca apa pe care o folositi este de la robinet.

aspirator-de-curatat-cu-aburi-3-in-1-concept-cp3000-2

Va recomandam si alte modele de aparate de curatat cu abur la super preturi:

- Aparat de curatat cu abur Dirt Devil Aqua Clean Steam 2in1, 1600 W, Rezervor apa 0.28 l, Rezervor detergent 0.15 l, 3.5 kg, Alb;

- Aparat de curatat cu aburi Concept CP1010, 1200W, 400 ml, presiune 3 bari, 9 accesorii, Alb/Bleu;

- Aspirator profesional cu aburi si filtrare prin apa Gioel Pro (Horeca), 5.5 bari, 160 grade.

Fierbator TurboTronic ZL-LED004 cu filtru de ceai de la eMAG
Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus Start PRO-ELM12 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)