Produse la reduceri
16-01-2017

Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC9323/09 de la eMAG

Postat de: admin

   Curatenia casei este foarte importanta, iar un sprijin il gasim intotdeauna in aspiratorul care ne ajuta sa indepartam cu usurinta mizeria de pe covoare sau de pe parchet. Daca sunteti in cautarea unui aspirator performant, va recomandam aspiratorul fara sac Philips PowerPro Compact FC9323/09, capacitate rezervor 1.5 l, tub telescopic metalic, putere 750 W, filtru EPA 10.

   Tehnologia PowerCyclone 4 separa praful de aer intr-o singura miscare, iar apoi recipientul pentru praf este golit foarte usor fara a crea nori de praf ca la sacii de aspirator clasici. Filtrul EPA10 retine cele mai fine fire de praf, astfel incat aerul din casa ramane curat si sanatos.

   Capul de aspirare 3-in-1 TriActive+ este conceput in asa fel incat curata eficient covorul datorita placutelor duzei de aspirare special concepute pentru a indeparta praful, orificiul mare din fata ajuta la aspirarea obiectelor mai mari, iar pe lateral are alte orificii care aspira praful de langa perete sau mobilier.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC932309-2

   Alte modele de aspiratoare la super preturi puteti gasi mai jos:

- Aspirator vertical Dirt Devil Joker M696, 14.4V, 0.5l, Negru;

- Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607, 17 W, 0.27 l, 60 min, Acumulator, Negru;

- Aspirator cu sac Heinner EcoPower HVC-P1200RD, 4 l, Tub telescopic, 1200 W, HEPA, Rosu.

Mixer de mana BOSCH MFQ4080 de la eMAG
Tensiometru digital de brat OMRON M6 AC de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)