Produse la reduceri
21-06-2017

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3731 de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand faceti curatenie aveti nevoie si de un aspirator cu o putere foarte buna si care sa aiba o eficienta de curatare si energetica excelenta. Va recomandam aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3731 de la eMAG, un aspirator cu o putere de 750W si o capacitate de stocare a prafului de 1.5 litri.

   Cu un nou cap de curatare de inalta performanta, veti reusi sa absorbiti praful in profunzime si va veti bucura de performanta 3A: performanta de aspirare, emisia de praf si eficienta energetica. Praful este retinut in 2 etape: intr-un filtru de spuma plasat in fata motorului si apoi intr-un filtru specific pozitionat chiar înainte de orificiul de evacuare a  aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer, astfel pana la 99.8% din praful aspirat este filtrat. Acest model are un cablu care va ofera posibilitatea de a acoperi o suprafata de pana la 8.8 metri si are un nivel de zgomot redus de la 86 la 79 db(A).

aspirator-fara-sac-rowenta-compact-power-3a-ro3731-2

Va recomandam si alte modele de aspiratoare la super preturi:

- Aspirator vertical Dirt Devil Joker M696, 14.4V, 0.5l, Negru;

- Aspirator fara sac Star-Light ACTY-1018R, 1.8 l, Tub telescopic, 1000 W, Filtru HEPA, Rosu/Negru;

- Aspirator cu sac Bosch BGL2B132, 700W, 3.5 l, Tub telescopic din metal, Filtru Pure Air, Negru.

 

Sac de dormit tip mumie Coleman Biker de la eMAG
Placa de creponat parul Valera 647.03 Wave Master Ionic de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)