Produse la reduceri
04-01-2018

Baby Monitor Video pentru bebelusi SI-LiveSmart SM24 de la eMAG

Postat de: admin

   Un bebelus necesita tot timpul atentia parintilor si trebuie supravegheat in permanenta, acest lucru putand fi facut acum si cu ajutorul unui baby monitor video, de aceea va recomandam baby monitor video pentru bebelusi SI-LiveSmart SM24 de la eMAG, la un super pret.

    Cu ajutorul SI-LiveSmart SM2 puteti acum monitoriza bebelusul in timp real cu ajutorul sistemului de monitorizare wireless si a camerei de inalta rezolutie cu LED-uri IR non-vizibile. Tehnologia Long Range va permite sa obtineti monitorizarea si de la o distanta de pana la 300 de metri, iar functia Talk-Back va permite sa ascultati si sa raspundeti copilului dumneavoastra. Monitorul are si functie de monitorizare a temperaturii camerei si o functie care reda cantece de leagan. Are vizibilitate pe timp de noapte de pana la 2.5 metri, iar unitatea parentala are o autonomie a bateriei de pana la 12 ore.

baby-monitor-video-pentru-bebelusi-si-livesmart-sm24-2

Va recomandam si alte modele de monitoare video bebelusi la super preturi:

- Baby Monitor Audio – Video, Mappy VBM-7100;

- Sistem audio-video monitorizare VideoBaby 6003, Wireless, Ecran 3.2 Inch LCD, Night Vision, Ultrasensibil, Temperatura, Talk-back, cantece de leagan;

- Video Interfon cu ecran digital 3.5″, Molto.

Joc Piatnik Activity Original 2 de la eMAG
Storcator de citrice Beko CJB6100W de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)