Produse la reduceri
30-05-2018

Banda de alergare electrica Actuell t2000i putere maxima 3CP de la eMAG

Postat de: admin

   Daca doriti sa va apucati de miscare sau doriti sa va intensificati antrenamentele si sa faceti acest lucru in confortul propriei locuinte si sunteti in cautarea unui benzi de alergare, va recomandam banda de alergare electrica Actuell t2000i putere maxima 3CP de la eMAG, acum la un super pret.

    Acesta banda are suprafata de alergare de 122*42 cm si este destinat persoanelor cu greutate de pana la 110 kg. Este dotata cu un motor de 1.5 CP care poate genera o viteza de pana la 12 km/h si de asemenea este prevazuta cu 3 trepte de inclinatie. Calculatorul va ofera informatii despre: puls, viteza, timp, distanta, calorii, inclinare, body fat si are 12 programe presetate si un program Body Fat. Cheia de siguranta va permite sa fiti in siguranta atunci cand va dezechilibrati, moment in care banda se va opri.

 banda-de-alergare-electrica-actuell-t2000i-putere-maxima-3cp

Va recomandam si alte modele de benzi de alergat la super preturi:

- Banda de alergat electrica FitTronic D100, motor 1.75 CP, Bluetooth, Self oil – ungere automata, sistem de amortizare in 6 puncte + arcuri, pliabila cu cilindru, intrare mp3 si USB pt muzica, cheie siguranta, programe presetate;

- BANDA DE ALERGARE ELECTRICA NOVA 3.0 TECHFIT Motor 3.0 CP, Viteza 0.8-20 km/h, Inclinare Motorizata 15%, Pliabila;

- Banda de alergare profesional Nordic Track USA Elite 5000 cu tableta Android si TV HD inclus.

 

Trotineta RIDGE XT Pro100 pentru scheme neochrome de la eMAG
Televizor OLED Smart LG 139 cm OLED55B7V 4K Ultra HD de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)