Produse la reduceri
14-02-2018

Banda de alergat electrica Lotto Fitness Veloce 2 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui aparat fitness pe care puteti sa il folositi in confortul propriului camin si cu ajutorul caruia sa va pastrati o forma fizica de invidiat, va recomandam banda de alergat electrica Lotto Fitness Veloce 2 de la eMAG, acum la un super pret.

     Acesta banda are un motor de 1CP care dezvolta o viteza intre 0,8 si 10 km/h, iar calculatorul va va arata pulsul, viteza, timp, distanta, caloriile arse. Este destinata persoanelor cu o greutate de pana la 100 de kg si este prevazuta cu 12 programe presetate si senzori puls manual pentru citirea ritmului cardiac. Aparatul este prevazut cu o cheie magnetica ce permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii si cu sistem de amortizare a socului la alergare.

banda-de-alergat-electrica-lotto-fitness-veloce-2-2

Va recomandam si alte modele de benzi de alergat la super preturi:

- Banda alergare, Kondition, HM-2800;

- Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A, greutate suportata 130kg;

- Banda de alergat TF70 XER Matrix.

Cana de filtrare apa Laica Stream Mechanical Verde de la eMAG
Drujba benzina Power Craft 5233 4,5CP de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)