Produse la reduceri
26-12-2017

Bicicleta electrica Stromer ST2 S Gri de la eMAG

Postat de: admin

   Bicicleta poate fi oricand o alternativa de transport fata de masina, ajutandu-va sa va strecurati mai bine prin traficul infernal din marile orase, dar si permitandu-va sa faceti miscare, insa puteti opta la fel de bine si pentru o bicicleta electrica atunci cand doriti sa ajungeti la serviciu fara a fi transpirati, de aceea va recomandam bicicleta electrica Stromer ST2 S Gri de la eMAG, acum la un super pret.

    Acesta bicicleta este metoda de transport perfecta in aglomeratiile urbane, este construita din cele mai bune componente si are un sistem electronic de schimbare pentru cele unsprezece trepte la apasarea unui buton, dar si un sistem de franare cu patru pistoane preluat de la motocicletele de curse si adaptat pentru ST2 S. Aplicatia Stromer OMNI va va permite sa urmariti performantele bicicletei, dar poate fi folosita si ca protectie anti-furt cu blocare/deblocare de la distanta si localizare GPS. Poate atinge o viteza maxima de pana la 45 km/h si are o baterie Polymer care ofera o autonomie de pana la 180 de km.

bicicleta-electrica-stromer-st2-s-gri-2

Va recomandam si alte modele de vehicule electrice la super preturi:

- Bicicleta electrica Bultaco Brinco C, Black;

- Bicicleta electrica Benelli E-Misano 28 “, Verde;

- Bicicleta electrica ZIMO X2 PRO, Autonomie 60 Km, Viteza 40 Km/h, Silver.

Centura de slabit Hot Shapers Practic HomeWork de la eMAG
Scuter electric pe 2 roti Tornado W1S de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)