Produse la reduceri
26-07-2017

Bicicleta Pegas Drumet 27.5″ cadru 19” Verde Neon de la Emag

Postat de: admin

   Daca sunteti pasionati de plimbari cu bicicleta si sunteti in cautarea unei biciclete extrem de fiabile, va recomandam bicicleta Pegas Drumet 27.5″ cadru 19” Verde Neon de la Emag. O bicicleta moderna care insa poarta un nume plin de istorie si glorie, Pegas – un brand readus la viata de catre o echipa de tineri care si-au dorit sa isi puna o amprenta moderna pe un nume care a insufletit mai multe generatii din tara noastra.

   Pegas Drumet este un model de MTB care pastreaza liniile clasice Pegas, dar o duce pe alte culmi cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. Cu un cadru de otel cu dimensiune de 19″, dimensiune roata de 27.5″, 24 de viteze si frana pe disc, acesta bicicleta este ideala pentru plimbari prin padure sau pe teren accidentat. Puteti gasi toate detaliile tehnice legate de aceasta bicicleta AICI.

bicicleta-pegas-drumet-27-5-cadru-19-verde-neon-2

Va recomandam si alte modele de biciclete Pegas la super preturi:

- Bicicleta Pegas Strada 2, 3 viteze, Crem Inghetata;

- Bicicleta Pegas Clasic 1S Gri Spatial;

- Bicicleta Pegas Practic, Pliabil, 3 viteze, Negru.

Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG
Aparat auditiv digital VHP-701 129 dB de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)