Produse la reduceri
11-05-2018

Bucatarie copii ieftina M-Toys cu 32 de accesorii lumini si sunet de la eMAG

Postat de: admin

   Daca atunci cand gatiti sau aveti treburi prin bucatarie, copilul dumneavoastra va urmeaza si pare interesat de aceste activitati si doriti sa ii oferiti si lui posibilitatea de a avea propria bucatarie in care sa se joace singur sau impreuna cu dumneavoastra sau cu prietenii, va recomandam bucatarie copii M-Toys cu 32 de accesorii lumini si sunet de la eMAG, acum la un super pret.

     Acesta bucatarie dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi si este detinata copiilor cu varsta de peste 3 ani. Acesta plita emite sunete specifice gatirii precum si lumina ce imita focul aprins si stranesc curiozitatea copilului. Setul contine 32 de accesorii: 1 tigaie, 1 vas cu capac, 2 cescute cu 2 farfuriute, cos pentru alimente, telefon de jucarie, fructe de plastic, tacamuri si alte accesorii.

bucatarie-copii-m-toys-cu-32-de-accesorii-lumini-si-sunet-2

Va recomandam si alte modele de bucatarii copii la super preturi:

- Set Bucatarie M-Toys, cu 15 accesorii lumini si sunete;

- Jucarie bucatarie pentru copii cu accesorii;

- Bucatarie Step2 LifeStyle GrandWalk 2CTNS.

Foarfeca Cu Acumulator Pentru Tuns Gazonul Si Gard Viu Micul Fermier de la eMAG
Scaun auto ieftin Graco Milestone 0-36kg Extreme Black de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)