Produse la reduceri
14-02-2017

Calorifer electric Star-Light SOHT13BS de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei surse de caldura pentru un spatiu de pana la 62 mp, va recomandam caloriferul electric cu 13 elementi Star-Light SOHT13BS. Usor de manevrat prin incapere datorita rotilor si manerelor si un design inovator al elementilor in forma de “S”, acest calorifer poate fi integrat usor in designul unei camere.

    Acest model este prevazut cu timer care te ajuta sa setezi orele la care vrei ca acesta sa fie pornit, termostat care va ajuta sa reglati temperatura dorita si o protectie la supra-incalzire. Puterea maxima este de 2500 W, care permite incalzirea fara probleme a unei camere de apartament.

Calorifer electric Star-Light SOHT13BS 2

Va recomandam si alte modele de aparate de incalzire la super preturi:

- Convector electric de podea Star-Light GCRX-2000B, 2000 W, Suprafata de sticla, Display LED, Touch Screen, Timer, Telecomanda, Negru;

- Aeroterma ceramica de perete Star-Light PTCS2000BL, 2000W, 2 trepte de putere, Timer, LED display, Senzor temperatura, Oscilatie automata, Telecomanda, Negru;

- Radiator cu quartz Star-Light QRB1200W, 1200W, 3 tuburi quartz, 3 trepte de putere, oscilatie 90 grade, protectie rasturnare, Alb/Rosu.

Costum sauna de la eMAG
Casti audio In-ear Sennheiser CX 300-II de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)