Produse la reduceri
13-11-2017

Calorifer electric Star-Light YOH11G de la eMAG

Postat de: admin

   Un calorifer electric poate reprezenta o buna alternativa la orice alta sursa de caldura, fiind de asemenea un element care nu ocupa foarte mult spatiu si poate fi mutat cu usurita, de aceea va recomandam caloriferul electric Star-Light YOH11G de la eMAG, cu o putere de 2500 W si 3 trepte de putere, acum la un super pret.

    Acest calorifer este recomandat pentru incaperi de pana la 62 metri cubi, are 11 elementi si va poate oferi caldura de care aveti nevoie fara costuri exagerate la curentul electric. Este prevazut cu un maner si roti care va ajuta sa il mutati cu usurinta dintr-o parte in alta fara a va atinge de elementii fierbinti. Termostatul va permite sa setati temperatura pe care doriti sa o obtineti si trebuie sa stiti ca acest calorifer are protectie supra-incalzire.

calorifer-electric-star-light-yoh11g

Va recomandam si alte modele de aparate de incalzire la super preturi:

- Radiator cu quartz Star-Light QRB1600TS, 1600W, 4 trepte de putere, Incalzire pe ambele parti, Alb/Negru;

- Semineu electric Marina /C, 2000 W;

- Panou radiant portabil Aurora Halos (1500W), termostat incorporat, control in 2 trepte 750W/1500W, montaj si pe perete.

Branturi gel Scholl pentru pantofi de la eMAG
Casa de marcat M-Toys pentru copii de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)