Produse la reduceri
21-02-2017

Camera Wireless IP Edimax IC-3140W de la eMAG

Postat de: admin

   Daca esti in cautarea unei camere de supraveghere buna si la un pret accesibil, camera Wireless IP Edimax IC-3140W este o recomandare de luat in seama. Acest dispozitiv este ideal pentru supravegherea locuintei, a magazinului sau a fabricii pe timp de zi si de noapte. Camera este prevazuta cu difuzor, microfon si slot pentru card MicroSD/SDHC pentru stocare locala, are o greutate de 100 g si rata de transfer este de 10/100 Mb/s. Este prevazuta cu un obiectiv angular de F2.0 care acopera un unghi de vizualizare larg de 78 de grade.
   IC-3140W are posibilitatea de detectare a sunetului prin microfonul incorporat si imediat va fotografia sau va inregistra video. Cu un senzor de lumina, senzor de imagine si patru LED-uri cu infrarosu, camera este bine echipata pentru a indeplini nevoile de securitate si supraveghere. Prin tehnologia Plug-n-View se simplifica foarte mult supravegherea si poti conecta camera de retea la cloud in doar cativa pasi. Camera se poate accesa de la distanta printr-un smartphone, tableta sau computer, indiferent de locul in care te afli.

Camera Wireless IP Edimax IC-3140W 2

Va recomandam si alte modele de camere de supraveghere la super preturi:

- Camera supraveghere video AKU interior/exterior 1200 TVL;

- Camera de supraveghere falsa VEYO, pentru exterior, cu led indicator;

- Camera de supraveghere PNI 1001CM, Lentile 2.8 – 12 mm, IR cu 1000 linii TV, 30 M.

Tricicleta Fisher Price 3 in 1 Charisma de la eMAG
Bicicleta MTB 27.5 EightyEight Alpin Deux de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)