Produse la reduceri
23-07-2017

Canapea Lacrima ABC stofa/piele ecologica de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand alegem o canapea ne uitam pe langa desing si la utilitatea acesteia, fie ca este vorba de posibilitatea de extensie, fie ca este vorba de posibilitatea de a depozita lenjeria in lada. Va recomandam canapeaua Lacrima ABC stofa/piele ecologica de la eMAG, un model extrem de practic si cum design care imbina excelent stofa cu pielea ecologica.

   Acesta canapea este extensibila si este prevazuta cu o lada de depozitare pentru lenjerie, deci pe langa faptul ca va puteti relaxa in confortul ei, puteti sa si dormiti in ea. Atunci cand este extinsa, canapeaua Lacrima ABC ofera un spatiu de dormit foarte generos 144×189, asadar poate fi considerata o canapea incapatoare, ce poate inlocui cu succes chiar un pat in care dormim seara de seara. Acesta canapea are urmatoarele dimensiuni: lungime 218 cm, latime 100 cm, inaltime 75 cm si latime sezut 75 cm.

canapea-lacrima-abc-stofa-piele-ecologica

Va recomandam si alte modele de canapele la super preturi:

- Canapea extensibila Kring Doris + cutie Ottoman, Negru, Piele ecologica, 170 x 83-106 x 41-87 cm;

- Canapea Kring Royal, 2 reclinere, piele naturala, Maro Roscat, 220 x 98 x 100 cm;

- Canapea Alpha ,228 x 102 x 95.

Trambulina cu plasa de protectie si scara ACTION® High Quality 305 cm de la eMAG
Fidget spinner Saint Toys clasic jucarie anti-stres albastru cu rulmenti negrii de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)