Produse la reduceri
01-07-2017

Car Kit Bluetooth Parrot Minikit Neo 2 HD de la eMAG

Postat de: admin

   Cu kitul Bluetooth Parrot Minikit Neo 2 HD pentru masina puteti obtine cele mai bune rezultate, la un pret accesibil. Acest kit este portabil, cu voce HD si datorita lui va puteti bucura de conversatii clare si naturale. Cu ajutorul acestui mic aparat veti efectua si primi apeluri in timp ce conduceti, fara a fi nevoie sa manipulati telefonul mobil. Kit-ul este dotat cu sincronizare automata a agendei, recunoasterea vocala avansata, Text-To-Speech, meniuri vocale.
   Aparatul este fabricat din material plastic foarte rezistent, iar sistemul de prindere este complet integrat in design. Durata de functionare este de pana la 10 ore in convorbire si durata de incarcare este de 3 ore. Aplicatia Kit-ului va asigura activarea/dezactivarea Siri Eyes Free & Magic Words, dar si solicitarea automata SMS/apeluri respinse. Tot cu ajutorul kit-ului veti putea gasi vehiculul pe aplicatia de navigare si veti conecta cu usurinta doua telefoane simultan.

car-kit-bluetooth-parrot-minikit-neo-2-hd-2

Va recomandam si alte accesorii electronice auto la super preturi:

- Modulator FM Akai FMT-66B, Bluetooth, functie incarcator telefon;

- Adaptor priza dubla pentru bricheta auto A+, 2 porturi USB, 3.1A, Negru;

- Purificator aer auto – Ionizator auto antitabac, ioni negativi curata si improspateaza aerul, Rahel Car Air Revival.

Robot de bucatarie Tefal MasterChef Compact QB207138 de la eMAG
Televizor LED Star-Light 32DM3500 80 cm HD Ready de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)