Produse la reduceri
27-03-2017

Casca cu ochelari Sony Playstation VR pentru PlayStation 4 de la eMAG

Postat de: admin

   Casca cu ochelari Sony Playstation VR este un produs excelent pentru gameri si poate reprezenta un cadou foarte inspirat. Cu acest sistem vei putea incerca jocurile intr-o maniera nemaivazuta si vei putea descoperi noi lumi extrem de detaliat realizate. PS VR functioneaza cu PlayStation 4, iar conectarea celor doua dispozitive se realizeaza rapid si foarte simplu. Casca cu ochelari se inspira din mostenirea creativa a PlayStation pentru a te pune in centrul celor mai inovatoare jocuri.
   Aceasta casca a fost proiectata sa fie cat mai usoara si mai confortabila, are un design modern si se poate folosi fara nici un efort, datorita greutatii reduse si a bandanei ajustabile. Imaginea are o dimensiune de 5.7 inch, iar rezolutia este de 1920×1080 px. Pachetul este format din casca PlayStation VR, unitate de procesare, casti intraauriculare stereo, cablu HDMI, cablu USB, adaptor si cablu de alimentare, adaptor pentru conectarea castii PlayStation VR si manual de utilizare. Cei doi senzori sunt de tip Giroscop si Motion tracking, iar rata de refresh este de 120 Hz si 90 Hz.

Casca cu ochelari Sony Playstation VR pentru PlayStation 4  2

Va recomandam si alte modele de ochelari VR gaming la super preturi:

- Casca cu Ochelari VR HTC Vive pentru PC;

- Casca cu Ochelari VR Oculus Rift HD pentru PC.

Casuta de joaca pentru copii Dohany de la eMAG
Balansoar Kring Oxford 3 locuri de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)