Produse la reduceri
22-07-2023

Casti gaming HyperX Cloud II Black-Red, surround 7.1 virtual, USB/jack 3,5mm de la eMAG

Postat de: admin

  Daca sunteti in cautarea unor casti de gaming care sa va ajute in sesiunile prelungite de joc si la interactiunea cu ceilalti jucatori, va recomandam Casti gaming HyperX Cloud II Black-Red, surround 7.1 virtual, USB/jack 3,5mm de la eMAG, acum la un super pret.

 

  Aceste casti au microfon detasabil cu noise cancelling, cupe cu spuma cu memorie si va ofera o experienta minunata. Noile casti beneficiaza de o placa de sunet USB care amplifica sunetul si vocea pentru o experienta Hi-Fi pe toata durata sesiunii de gaming. Butoanele de control separate, te lasa sa reglezi  volumul din casti, cel pentru microfon, sa comuti cu usurinta sunetul pe Surround 7.1 sau sa anulezi microfonul. Noua generatie casti iti ofera un sunet 7.1 perfect pentru sesiunile de gaming, filme sau muzica. Iti depistezi si anihilezi cu usurinta adversarul, inainte ca el sa te observe.

casti2

Va recomandam si alte produse din categoria Casti PC la super preturi:

- Casti gaming profesionale Runmus® K1-B RGB, cu microfon, sistem surround HD, microfon cu anulare zgomot de fond, cu lumina led, pentru PC, PS4, Xbox, Nitendo, difuzor 50mm, 106dB, albastru;

 

- Casti gaming in-ear, E-Sport Microfon incorporat – Negru;

 

- Casti gaming profesionale Runmus® K2Pro, cu microfon, 7.1 surround HD, microfon cu anulare zgomot de fond, cu lumina led, pentru PC, PS4, Xbox, Nitendo, difuzor 50mm, 116dB, camuflaj.

Incarcator Wireless 3 In 1, Ecadro™️, Fast Charger 15W, Compatibil cu Smartwatch, Casti, Smartphone, Doua Perii de Curatare incluse, Negru de la eMAG
Corector de postura Gemevo ONE pentru indreptare spate, coloana si umeri, Negru, Marime reglabila de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)