Produse la reduceri
19-03-2017

Ceas cronograf argintiu cu maro Howard Pepe Jeans London R2353111002 pentru barbati de la eMAG

Postat de: admin

   Un barbat elegant si stilat are nevoie si de accesorii pe masura, iar ceasul cronograf Pepe Jeans London este o buna alegere. Acest ceas are functiile de ora, minut, secunda, cronometru, iar stilul este cel casual. Mecanismul este VD34A (TYPE M) quartz, carcasa este rotunda, de dimensiuni 50×42 mm, confectionata din otel si are culoare argintie. Geamul este confectionat din cristal mineral, afisajul este analogic, iar rezistenta la apa de 5 ATM.
   Bratara este din otel, de culoare argitie, rezistenta si cu un aspect modern. Ceasul are o garantie de 2 ani, inchiderea este de tip butterfly, iar cadranul are culoarea maro inchis. Un astfel de ceas poate reprezenta un cadou perfect, cu aspect modern ce se poate asorta foarte simplu la diferite tinute. Pretul este accesibil, designul deosebit, iar calitatea si rezistenta sporite.

Ceas cronograf argintiu cu maro Howard 2

Va recomandam si alte modele de ceasuri barbatesti la super preturi:

- Ceas pentru Barbati Daniel Klein DK11269-2;

- Ceas pentru Barbati Casio MTP MTP-1183E-7ADF;

- Ceas pentru Barbati Casio Analog-Digital AQ-180WD-7BVDF.

Pilota 4 anotimpuri Minetconf 220x200 cm de la eMAG
Scaun auto 2Drive SAG-15 9-36 Kg de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)