Produse la reduceri
19-09-2017

Centrala termica in condensare Motan Sigma KDens 24 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei centrale termice care sa va ajute sa va incalziti casa sau apartamentul si care sa va ofere in acelasi timp un consum redus de gaz si siguranta in folosire, va recomandam centrala termica in condensare Motan Sigma KDens 24 de la eMAG, cu o putere termica de 24 kW, tiraj fortat si doua schimbatoare de caldura, dar si functie de aerisire automata, acum la un super pret.

   Acest model are un afisaj de tip LED, este destinata unui spatiu de incalzit de pana la 300 m², are vas de expansiune, ventilator si un debit de apa calda de 12l/min. Faptul ca aceasta centrala foloseste tehnologia de condensare asigura un consum redus de gaz, iar pompa de circulatie LOW ENERGY asigura un consum redus de energie electrica. Ca si sisteme de siguranta putem aminti: supapa de siguranta la suprapresiune pentru presiune de peste 3 bari, senzor de temperatura a apei pe instalatia de termoficare si presostat de aer care sesizeaza lipsa evacuarii gazelor arse.

centrala-termica-in-condensare-motan-sigma-kdens-24

Va recomandam si alte modele de centrale termice la super preturi:

- Centrala termica conventionala Motan Sigma 24, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura, Schimbator monotermic, Afisaj LCD;

- Centrala termica in condensare Ferroli DivaCondens F24 E, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura;

- Centrala termica murala in condensare Ariston Clas Premium EVO 24 EU, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura, Erp, Display digital, Functie Auto.

Raft metalic 5 polite metal 175X90X40 cm de la eMAG
Anvelopa iarna Goodyear Ultra Grip 9 MS 185/65R15 88T de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)