Produse la reduceri
19-06-2017

Centru de activitati M-Toys pentru bebelusi de la eMAG

Postat de: admin

   Exista o gama foarte variata de jucarii pentru bebelusi, iar parintii aleg mereu jucarii atrgatoare, sigure si amuzante. O astfel de jucarie este si centrul de activitati M-Toys pentru bebelusi, care se poate folosi de la varsta de 6 luni. Jucaria ofera bebelusului momente pline de distractie si veselie, dar si dezvoltarea creativitatii. Luminile si sunetele emise de catre M-Toys dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi.
   Micuta orga electronica este detasabila, se poate atasa la patut si poate fi de un real ajutor inainte de somn sau dupa trezire. Imaginatia si abilitatile motorii ale copilasului se dezvolta armonios datorita formelor speciale si culorilor vii. Centrul de activitati M-Toys este dotat cu o platforma care ii permite bebelusului sa sara si sa se joace in siguranta. Jucaria este confectionata din material de calitate si bebelusul va fi ocupat mult timp datorita posibilitatilor multiple de joaca.

centru-de-activitati-m-toys-pentru-bebelusi-2

Va recomandam si alte modele de centre de activitati la super preturi:

- Jucarie M-Toys Ride On pentru bebelusi 3 in 1;

- Paturica bebelusi M-Toys cu arcade si jucarii, lumini si sunete;

- Centru de activitati M-Toys pentru bebelusi, Roz.

Polizor unghiular Black&Decker KG1202 de la eMAG
Bucatarie Bino cu 17 Accesorii de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)