Produse la reduceri
13-07-2017

Complex de joaca cu tobogan Trufi Joy de la eMAG

Postat de: admin

   Copilul dumneavoastra are nevoie de activitati zilnice care sa ii consume energia in plus si care sa ii dezvolte abilitatile practice, de aceea va recomandam complexul de joaca cu tobogan Trufi Joy de la eMAG, un complex alcatuit din turn de joaca, spatiu pentru nisip si tobogan.

   Complexul este realizat din stalpi masivi de 90×90 mm, este finisat fin si are marginile rotunjite, iar lemnul este tratat prin impregnare impotriva cariilor, ciupercilor, mucegai. Complexul este alcatuit din: tobogan de 240 cm, perete de escalada cu pietre speciale, o scara din lemn cu trepte din lemn esenta tare, rotunde, sigure pentru copii si 4 manere. Dimensiuni generale : 285 x 70 x h 210 cm , dimensiuni la baza turn 68×72 cm , inaltime platforma de la sol 125 cm. Este destinat copiilor cu varsta intre 3 si 10 ani si se poate monta foarte usor de catre client.

complex-de-joaca-cu-tobogan-trufi-joy-2

Va recomandam si alte modele de spatii de joaca la super preturi:

- Spatiu de joaca Smoby cu cos de baschet, Fun Center;

- Casuta de joaca cu tobogan Trufi Mia, cu terasa;

- Spatiu joaca Happy Hop – Hoop Bouncer.

Cos frigorific termoizolant pentru picnic Kring de la eMAG
Casti audio In-ear A+ SE35 Ultra bass de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)