Produse la reduceri
20-09-2017

Convector de perete Tesy CN03150EIS de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand suntem in cautarea unui aparat de incalzit, ne gandim pe langa eficienta termica a acestuia si la spatiul pe care il va ocupa in incaperea in care va fi amplasat, de aceea un convector de perete poate fi alegerea ideala, iar noi va recomandam convectorul de perete Tesy CN03150EIS de la eMAG, acum la un super pret.

   Acest model are o putere de 1500 W, termostat reglabil si un termostat de siguranta, are un design slim si se poate fixa foarte usor pe perete. Este dotat cu un element de incalzire tubular cu lamela din aluminiu, are optiune de pornire/oprire automata intr-un interval de 20 de ore, afisaj cu led a temperaturii din camera, functie anti-inghet setata la 5 grade Celsius.  Tesy CN03150EIS are un grad de protectie IP24, ceea ce inseamna ca produsul poate fi montat si utilizat in spatii cu umiditate ridicata.

convector-de-perete-tesy-cn03150eis-2

Va recomandam si alte modele de aparate de incalzire la super preturi:

- Convector electric de podea Bionaire BPH1520-I Micathermic, 1500 W, Montare pe perete, 2 trepte de putere, Termostat digital, Timer 16h;

- Semineu electric ClassicFlame Newcastle de colt/perete, cu focar 23″, Brown cu sunet;

- Aeroterma ceramica Stadler Form Anna, 2000 W, Termostat incorporat, 2 trepte de putere, Oprire automata, Filtru detasabil si lavabil, LED, Alb.

 

Convector electric de podea Star-Light CTC2000G de la eMAG
Raft metalic 5 polite metal 175X90X40 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Libertatea de depresie – Radu Paraschivescu (recomandare) Aurul pisicii – Ioana Parvulescu (recomandare) Ochii Monei – Thomas Schlesser (recomandare) Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare)