Produse la reduceri
07-09-2017

Convector electric de podea PNI Turbo Heat 2000W de la eMAG

Postat de: admin

   Vremea rece incepe sa isi faca simtita prezenta si cu siguranta vom incepe sa dam drumul la diverse surse de caldura pentru a avea parte de un mediu placut si calduros acolo unde locuim sau ne desfasuram activitatea, iar daca sunteti in cautarea unei astfelde surse, noi va recomandam convectorul electric de podea PNI Turbo Heat 2000W de la eMAG, acum la un super pret.

   Acest model este dotat cu functia Turbo care ventileaza aerul incalzit ce iese din convector, imbunatatind circulatia aerului si astfel incalzind mult mai usor incaperea. PNI Turbo Heat are 6 trepte de temperatura si un termporizator mecanic care permite programarea pe ore a incalzirii cu subdiviziuni din 15 in 15 minute, pe parcursul a 24 de ore. De asemenea convectorul are 3 trepte de incalzire (800 W – comutatorul I, 1200 W – comutatorul II si 2000 W – comutatorul I + II), ceea ce permite incalzirea foarte usoara si silentioasa a incaperii. Puteti muta convectorul foarte usor cu ajutorul manerelor pentru transport si datorita picioarelor de sprijin mari nu trebuie sa va faceti griji ca acesta se va rasturna.

convector-electric-de-podea-pni-turbo-heat-2000w-2

Va recomandam si alte modele de aparate de incalzire la super preturi:

- Convector electric de podea Bionaire BPH1520-I Micathermic, 1500 W, Montare pe perete, 2 trepte de putere, Termostat digital, Timer 16h;

- Calorifer electric fara ulei Bionaire BOF2000-050, 2000 W, 7 elementi, 3 trepte de putere, Termostat, Design compact;

- Semineu electric ClassicFlame Newcastle de colt/perete, cu focar 23″, Brown cu sunet.

Fier de calcat Star-Light Pro SIA-2638 de la eMAG
Casca Bluetooth Mini iUni CB02 Handsfree Negru de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)