Produse la reduceri
09-12-2017

Cub din Lemn cu Multiple Activitati – Sun Baby de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru copiii mai mari de 18 luni, puteti alege ca si petrecere a timpului, un cub din lemn cu multiple activitati – Sun Baby. Acest produs reprezinta o jucarie interesanta, cu multiple activitati instructiv-educative pentru copii care ajuta la dezvoltarea capacitatii de coordonare a miscarilor. Pe o fata a cubului se gaseste o jucarie cu forme colorate, care pot fi mutate prin traseele decupate.

   Produsul destinat atat fetelor cat si baietilor, asigura dezvoltarea vederii, capacitatii de asociere-potrivire si coordonare ochi-mana. Fiecare latura a cubului contine jocuri cu piese din lemn, care pot fi utilizate in invatarea notiunilor de baza: cifre, multimi, forme si culori. Capacul cubului are atasat o jucarie spirala cu bile si forme de diferite culori, care pot fi mutate si aranjate intr-un mod amuzant. Jucaria are latimea de 25 cm, inaltimea de 45 cm si este vopsita cu vopsele non-toxice si pe baza de apa. Pe o latura a cubului se gasesc piese din lemn care se invart, pictate pe o fata cu cifrele de la 1 la 6, pentru ca bebelusii sa nu se plictiseasca si sa se distreze.

cub-din-lemn-cu-multiple-activitati-sun-baby-2

Va recomandam si alte modele de jucarii interactive copii la super preturi:

- Fidget Spinner Bontempi cu Bluetooth, boxa si lumini integrate, bleu;

- Jucarie SQUISHY cu revenire lenta – croissant;

- Jucarie – Tableta Talking Tom 3D.

Cric crocodil pe rotile 3 tone 16.5 kg de la eMAG
Patura electrica Mia HK 1064 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)