Produse la reduceri
21-01-2018

Cuier metalic tip pom 178 cm baza marmura de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand doriti sa tineti la indemana mai multe haine groase si sa le aveti la dispozitie atunci cand iesiti din casa, veti avea cu siguranta nevoie de un cuier foarte rezistent si in acelasi timp cu un design placut, de aceea noi va recomandam cuierul metalic tip pom 178 cm baza marmura de la eMAG, acum la un super pret.

   Acest cuier in in forma de pom, este confectionat din metal foarte rezistent si are o baza de marmura care il face foarte stabil. Avand un design foarte simplu si neocupand foarte mult spatiu, poate fi folosit cu succes in: case, magazine, birouri, baruri sau restaurante. Are o inaltime de 178 de cm si se poate asambla foarte usor de catre oricine fara a fi nevoie de prea multe scule sau pregatire tehnica.

cuier-metalic-tip-pom-178-cm-baza-marmura

Va recomandam si alte modele de cuiere la super preturi:

- Cuier Minu, Pal Melaminat 16 mm, Cant ABS 0.4 mm, Stejar Ferrara;

- Cuier hol FDRR 2171, stejar/alb, 120/35/190 cm;

- Cuier Cu Oglinda Kent Eppk Castan, 119,5 x 204,5 x 43 cm.

Canapea extensibila Kring Alpha PU+microfibra 228x86x95 cm de la eMAG
Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)