Produse la reduceri
31-10-2017

Cuier Nepo PPK Stejar Sonoma 185,5 x 90 x 30,5cm de la eMAG

Postat de: admin

   Stim ca de cele mai multe ori holurile pot deveni foarte neincapatoare si cautam mereu solutii pentru a scapa de acest incovenient, de aceea un cuier va poate ajuta sa organizati spatiul ingust si sa il faceti extrem de util, cuierul Nepo PPK Stejar Sonoma 185,5 x 90 x 30,5cm de la eMAG fiind alegerea perfecta, acum la un super pret.

   Acest cuier este realizat din placi aglomerate din lemn, este foarte rezistent si cuprinde: o oglinda mare, pantofar si placa de perete pe care se regasesc bara pentru umerase si agatatorii pentru haine. Cabinetul echipat cu un sertar practic si raft va fi un loc bun pentru a pune pantofii, si umerasele cu carlige duble permit recuperarea lejera a jachetelor si paltoanelor. Atat placa de perete, cat oglinda se prind in perete pentru o stabilitate mai buna.

cuier-nepo-ppk-stejar-sonoma-1855-x-90-x-305cm-2

Va recomandam si alte modele de cuiere la super preturi:

- Cuier de haine Perilla, negru, 164 cm;

- Cuier Rapp, pal Sonoma , 600 x 1200 x 36mm;

- Cuier Minu, Pal Melaminat 16 mm, Cant ABS 0.4 mm, Stejar Ferrara.

 

Pantofar 3 usi alb lucios 18 perechi de pantofi de la eMAG
Gratar Disc din Fier (46,6 cm x 3mm) de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)