Produse la reduceri
02-03-2018

Deshidrator de alimente Heinner HFD-404TD de la eMAG

Postat de: admin

    Daca doriti sa pastrati legume si fructe pentru un timp indelungat si pe timpul iernii de exemplu, puteti apela la un deshidrador care sa va ajute sa faceti acest lucru, iar noi va recomandam deshidratorul de alimente Heinner HFD-404TD de la eMAG, acum la un super pret.

    Puteti folosi acest deshidrator la deshidratarea legumelor sau fructelor, verdeturi, ceaiuri sau diverse tipuri de carne, in trei pasi simpli: taiere, uscare si depozitare. Este un aparat foarte usor de folosit, are 400 de W si este dotat cu 4 tavi care va permit sa uscati o cantitate mare de alimente. Acest aparat are 4 trepte de  temperatura (38°C, 48°C, 58°C, 68°C), este dotat cu un display LED pentru o vizualizare rapida. Este indicat ca atunci cand porniti procesul de deshidratare, sa setati o temperatura mai mare si dupa 1-2 ore sa treceti la o temperatura mai mica si sa lasati procesul sa continue lent.

deshidrator-de-alimente-heinner-hfd-404td

Va recomandam si alte modele de aparate de gatit cu aburi si deshidratoare la super preturi:

- Aparat de gatit cu aburi Heinner Master Collection HSA-1000XMC, 1000 W, 12 l, Argintiu/Negru;

- Deshidrator de alimente Concept SO1071, 260W, 7 tavi, diametru tava: 25.5 x 31.3 cm, temperatura 35-70°, Alb;

- Deshidrator Bavicchi Solemio Basic cu 5 tavi.

Bicicleta mecanica Fittronic 100B Blue de la eMAG
Hrana umeda pentru pisici Friskies Adult de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)