Produse la reduceri
05-05-2018

Detector de gaz metan Secor 779 de la eMAG

Postat de: admin

   Siguranta familiei si a caminului este o chestiune destul de delicata si nimeni nu isi doreste evenimente nefericite mai ales atunci cand se utilizeaza instalatii alimentate cu gaz metan, de aceea noi va recomandam detectorul de gaz metan Secor 779 de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest detector este foarte usor de instalat si de intretinut, se poate monta pe tavan sau pe perete la maxim 30 de cm distanta sub tavan, este compatibil cu sistemele de alarma si are atat avertizare sonora, cat si avertizare vizuala. Se alimenteaza la priza de 230 Vsi are ca element detector: senzor semiconductor SnO2.

detector-de-gaz-metan-secor-779

Va recomandam si alte modele de accesorii aparate climatizare la super preturi:

- Telecomanda universala pentru aparate de aer conditionat Well RC-AC/WF-AIRGO-WL, Wi-fi, AirGo, statie andocare, App iOS/Android, Alb;

- Termostat de ambient Computherm Q7 RF, comanda wireless, programabil;

- Cos de fum PremierHORN Comfort 8 m 45 grade.

Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus Start PRO-ELM12 de la eMAG
Sezlong gonflabil Intex Splash Lounge albastru de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)