Produse la reduceri
20-11-2017

Detergent de vase pentru masina de spalat Finish All in One Max 65 tablete de la eMAG

Postat de: admin

   Masina de spalat vase nu poate oferi rezultate exceptionale fara un detergent bun, de calitate inalta. Detergentul de vase pentru masina de spalat Finish All in One Max actioneaza intr-un mod eficient, in cel mai scurt timp. Acesta are grija sa dizolve grasimile, sa curete chiar si resturile vechi si indeparteaza petele de ceai.

   Powerball activeaza puternic tableta pentru a va oferi curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data. Finish All in One Max protejeaza paharele, filtrul, dar si intreaga masina impotriva depunerilor de calcar. Detergentul ofera o curatare puternica, actiune de pre-inmuiere si actiune la temperatura scazuta. Acest tip de detergent are un pret avantajos si reprezinta recomandarea numarul 1 a producatorilor renumiti de masini de spalat vase.

detergent-de-vase-pentru-masina-de-spalat-finish-all-in-one-max-65-tablete

Va recomandam si alte sortimente de detergent de vase la super preturi:

- Detergent de vase pentru masina de spalat Finish All in One, 86 tablete;

- Detergent capsule pentru masina de spalat vase Fairy Professional, 115 spalari;

- Pachet detergent vase: Fairy Lemon 1,35L + Fairy Lemon 450 ml.

Placa de snowboard Salomon Pulse cu legaturi incluse de la eMAG
Trusa de bigudiuri electrice Remington Jumbo Curls H5670 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)